Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie?
Loop gegagarandeerd de marathon uit! 123-Marathonschema!
40% korting met de code Marathon2020

donderdag 30 december 2021

COOP Oudejaarscrossloop Vorden

Vorden, gemeente Bronckhorst (GE)

1 km - 2,5 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

De COOP Oudejaars Crossloop Vorden zal dit jaar voor de 40e keer plaatsvinden op donderdag 30 december 2021. We hopen de crossloop te kunnen organiseren zonder extra maatregelen voor COVID. Mocht er de komende weken iets wijzigen dan zullen we kijken welke aanvullende maatregelen nodig zijn. Hardlopers uit de regio krijgen de kans het oudejaar sportief af te sluiten en te genieten van de prachtige bossen tussen Vorden en Lochem. De COOP Oudejaars Crossloop biedt voor iedere loper een uitdaging. Dit jaar zijn de parcoursen van de 5, 10 en 15 km vernieuwd en nog mooier en uitdagender. De vrijwel geheel onverharde routes gaan over de mooiste paden van natuurgebied 'Het Grote Veld'.

Er kan 5, 10 of 15 km gelopen worden, waarbij elke afstand één ronde betreft. Daarnaast is er de 1 km Kidscross voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en de 2,5 km Juniorencross voor 12 tot en met 16 jaar. Alle kinderen starten tegelijk en krijgen een herinnering! Na afloop van de cross kan er door de deelnemers worden nagepraat onder het genot van een gratis kopje koffie of thee (ranja voor de kinderen) en natuurlijk een heerlijke oliebol. Na afloop van de crossloop zijn er mooie prijzen voor de snelste deelnemers. Ook worden er prijzen uitgereikt in de 45+ categorie en is er voor iedere afstand een prijs voor de snelste man en vrouw uit Vorden.

Alleen voorinschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via voorschrijven tot 21 december 18.00 uur via www.oudejaarscrossloop.nl. Er is geen nainschrijven op de dag zelf. Nieuw is dat je het startnummer in de week voor de crossloop krijgt toegestuurd. Verder is er dit jaar ook een inschrijvingslimiet van 850 deelnemers. Dus als je meewilt lopen, schrijf je dan snel in!

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Download hier een professioneel trainingsschema voor het loopevenement COOP Oudejaarscrossloop Vorden

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement COOP Oudejaarscrossloop Vorden.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:
Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Vorden, gemeente Bronckhorst (GE).


za 18 dec 2021Berkelloop
Almen, gemeente Lochem (GE)
za 18 dec 2021Hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Vorden, gemeente Bronckhorst (GE) zoals hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen.