zondag 10 oktober 2021

AV Spirit Wintercup

Lelystad (FL)

0,8 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement AV Spirit Wintercup is inmiddels verlopen.

Op zondag 10 oktober klinkt om 10:30 uur, vanaf Sportpark Langezand, het startschot van de 1e Wintercup loop van dit seizoen. De start en finish zijn vanaf de sportaccommodatie van A.V. Spirit. I.v.m. de OostvaardersRun op 3 okt ’21 hebben wij de Wintercup 1 week later gepland. De overige lopen zijn gewoon weer op de eerste zondagochtend van de maanden november t/m maart 2022.

Tevens zullen er enkele organisatorische Corona aanpassingen zijn. Hierdoor zal het afhalen van startnummers en de na-inschrijving anders ingevuld gaan worden. Ook zullen we, daar waar nodig 1,5 meter afstand moeten houden. Dit seizoen hebben we nieuwe routes voor de 5 en 10 km. Men kan ervoor kiezen om 800mtr, 2, 5 of 10 km te lopen. Ook aan de wandelaars is weer gedacht zij kunnen kiezen voor de vertrouwde 5,6 of 7,9 km route. Wij vragen u om zoveel mogelijk voor in te schrijven. Op de dag zelf is vanaf 09:30 uur inschrijven mogelijk.

Voor meer informatie en om in te schrijven; zie onze Wintercup pagina!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement AV Spirit Wintercup.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement AV Spirit Wintercup zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lelystad (FL).
Meer hardloopevenementen in Lelystad (FL).