zondag 7 november 2021

VEZET Boerenkoolloop

Warmenhuizen, gemeente Schagen (NH)

1,2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement VEZET Boerenkoolloop is inmiddels verlopen.

Schrijf je in voor de Boerenkoolloop klassieker over 5 of 10 km en geniet van het snelle parcours door Tuitjenhorn, Krabbendam en Warmenhuizen, over rustige polderwegen en een prachtig stuk van de monumentale Westfriesche Omringdijk. Vanaf deze dijk heb je uitzicht over het omringende landschap. Naast deze mooie kant kan de dijk bij harde wind ook vaak scherprechter zijn in de strijd tussen de atleten! Voor de jeugd hebben we een 1,2km.

Iedereen krijgt na afloop een tas met (uiteraard) boerenkool, worst, aardappelen en kruiden. Deze tas wordt gesponsord door Koninklijke VEZET Warmenhuizen. In deze tas zit ook nog een waardebon van EUR5 die je in kunt wisselen bij All4running.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement VEZET Boerenkoolloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement VEZET Boerenkoolloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.