zaterdag 4 september 2021

Alpentocht

Amersfoort (UT)

17 km - 37 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Alpentocht is inmiddels verlopen.

Wil je ook iets om naar uit te kijken?
Doe dan mee aan de Alpentocht in Val Thorens en zet 1 t/m 5 september in je agenda. Op zaterdag 4 september gaan we klimmen! Ervaar de avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten. Geniet van adembenemende uitzichten. Fiets, ren of wandel individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team. Verzet samen bergen en kom in actie voor CliniClowns.

GARANTIE
Gaat de Alpentocht in 2021 niet door vanwege COVID-19? Dan wordt jouw deelname én sponsorgeld verplaatst naar de volgende editie. En mocht je dit niet willen dan kun je voor 1 juni schriftelijk annuleren en krijg je je inschrijfgeld (excl. kosten kleding) van ons terug. Zo loop jij geen enkel risico!

SCHRIJF JE IN
Op 4 september 2021 klinkt het startschot voor de Alpentocht in Val Thorens. We hebben maar een beperkt aantal startbewijzen te vergeven, dus mis het niet en schrijf je snel in.
Ga naar www.alpentocht.nl of bel voor meer informatie naar 06-57935176.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Alpentocht.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Alpentocht zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.