zondag 2 mei 2021

Bernisse Marathon

Zuidland, gemeente Bernisse (ZH)

10 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Bernisse Marathon is inmiddels verlopen.

Het prachtige recreatiegebied Bernisse, gelegen tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis bestaat dit jaar 42 jaar. Een toepasselijker moment om daar een marathon te organiseren bestaat er niet, zeker nu alle grote marathons in binnen- en buitenland steeds meer verschuiven naar het najaar.
Ook in mei speelt Corona nog altijd een belangrijke rol in onze maatschappij. Dat kunnen wij niet beïnvloeden. Wat wij wel kunnen is met het aanstekelijk enthousiasme van het creëren van iets nieuws, een strakke voorbereiding en een ongekend oog voor detail een supertof evenement in de stijgers zetten op Voorne-Putten. Hoe geweldig zou het zijn om dit voor velen nog verborgen pareltje al hardlopend te ontdekken terwijl de natuur daar in mei in volle bloei staat?

Wij nemen je mee tijdens onze voorbereidingen en communiceren te allen tijde duidelijk waar we staan, en waar jij staat als deelnemer. Gaat het door dan wordt het een unieke ervaring. Het aantal startbewijzen voor deze intieme marathon is dit jaar beperkt. Wees er dus snel bij wanneer de inschrijving open gaat!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bernisse Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bernisse Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.