zaterdag 9 januari 2021

6e Kwintelooyen WinterRun

Rhenen (UT)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 6e Kwintelooyen WinterRun is inmiddels verlopen.

Ook in 2021 is er een Kwintelooyen WinterRun!

Wel anders dan anders…… maar van zaterdag 9 januari 2021 tot en met zaterdag 23 januari 2021 kun je deelnemen aan de virtuele editie! Door de beperkingen als gevolg van Covid-19 is het helaas niet mogelijk een grootschalig evenement te organiseren. Daarom organiseren we een virtuele hardloopwedstrijd over 5, 10 en 15 kilometer.

Hoe doe je mee?
[1] Schrijf je in via https://inschrijven.nl/form/2021010950430-nl
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving met de gekozen afstand en een unieke persoonlijke code (bewaar deze mail dus goed). Ook ontvang je een link waarmee je tot 9 januari eventueel zelf je inschrijving kunt omzetten naar een andere afstand.

[2] Maak een persoonlijk startnummer
Via https://uitslagen.nl/kwintelooyenwinterrun/ kun je een persoonlijk startnummer maken voorzien van je naam en nummer. Natuurlijk zien we op onze socials graag een leuke foto van jou met dit persoonlijke startnummer!

[3] Loop de afstand tussen 9 en 23 januari 2021.
Je kunt natuurlijk de officiële route lopen van de Kwintelooyen WinterRun. In de bevestigingsmail vindt je een link naar de officiële routekaarten en GPX bestanden (voor navigatie via horloge/smartphone). Maar je kunt ook een eigen route uitzetten zolang je maar minimaal de ingeschreven afstand aflegt tussen 9 en 23 januari. Registreer vervolgens je afstand met een GPS sporthorloge of met je smartphone via een van de volgende apps: Strava, Garmin Connect, Polar Flow, Runkeeper, Runtastic, Endomondo en TomTom.

[4] Upload je prestatie via met je unieke persoonlijke code. Op https://uitslagen.nl/kwintelooyenwinterrun/gpx_informatie.php vind je een uitgebreide toelichting hoe je dat vanuit de verschillende apps kunt doen. Je kunt trouwens tussen 9 en 23 januari meerdere pogingen wagen en uploaden. Je beste resultaat wordt verwerkt in de officiële einduitslag.

[5] De actuele tussenstand wordt bijgehouden op https://uitslagen.nl/kwintelooyenwinterrun/ en na afloop verschijnt hier ook het eindklassement.

[6] Na afloop van de Kwintelooyen WinterRun 2021 kun je via https://uitslagen.nl/kwintelooyenwinterrun/ een officieel certificaat downloaden met jouw naam, afstand en tijd.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 6e Kwintelooyen WinterRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 6e Kwintelooyen WinterRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Rhenen (UT).
Meer hardloopevenementen in Rhenen (UT).