vrijdag 25 juni 2021

Eiland Run 2021

Nijmegen (GE)

5,4 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Eiland Run 2021 is inmiddels verlopen.

Leave the city, escape to the island! Kom naar het stadseiland voor de Eiland Run! Op vrijdagavond 26 juni 2020 start om 18:00 uur vanaf de Lentse Warande de KidsRun (1 of 2 kilometer) met aansluitend om 19:00 de korte afstand van 5,4 kilometer. Om 20:00 uur starten de lopers voor de 10 kilometer. De Eiland Run vindt plaats langs de Waal in het rivierpark Veur-Lent. Een oase van rust en een prachtig terrein om lekker te lopen. Heerlijk rennen door de natuur, langs het water en genieten van de prachtige vergezichten. Na afloop een koel drankje op de zwoele zomeravond. Schrijf je in, waan jezelf aan zee en zet als eerste je voetstappen op het eiland!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Eiland Run 2021.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Eiland Run 2021 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen (GE).
Meer hardloopevenementen in Nijmegen (GE).