Een trainingsschema voor de marathon met uitloopgarantie?
Loop gegagarandeerd de marathon uit! 123-Marathonschema!
40% korting met de code Marathon2020

dinsdag 21 december 2021

SV-Putten Rusthoeveloop

Putten (GE)

5 km - 10 km - 13 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Met trots heeft SV Putten de Rusthoeveloop met ingang van seizoen 2018/2019 geheel vernieuwd. Na de eerste ervaringen krijgen wij heel veel positieve reacties. Mensen waarderen de Rusthoeve als onze oude vertrouwde uitvalsbasis. Er zijn ook veel positieve reacties op de 3 nieuwe routes in het gebied Boeschoten. Tijdens de Rusthoeveloop kan sinds dit seizoen gekozen worden voor een bosloop van 5 of 10 km of voor een trail van 13 km. In de maart editie kan ervoor gekozen worden om de routes meerdere keren af te leggen. Ook de ervaringen met het nieuwe startsysteem zijn positief. Door dit systeem vind niet de start gezamenlijk plaats maar de finish. Hierdoor is het makkelijker om de ervaringen van de dag met elkaar te delen en gezellig na te praten. In december is er onverwachts een zeer grote toeloop geweest. Als organisatie zijn wij er trots op dat er zoveel deelnemers waren. Wij zijn ook erg blij met het grote begrip voor de aanpassingen die wij ter plekke hebben moeten uitvoeren. Wij willen als organisatie leren en verbeteren. Wij hebben daarom besloten dat wij in toekomstige edities een maximum aantal deelnemers accepteren. In maart is dit vastgesteld op 333 mensen. Ook hebben wij besloten om alleen nog maar te werken met voorinschrijvingen en de inschrijftermijn te verlengen. Door deze besluiten kunnen wij de kwaliteit van het evenement beter garanderen.

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Download hier een professioneel trainingsschema voor het loopevenement SV-Putten Rusthoeveloop

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SV-Putten Rusthoeveloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:
Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Putten (GE).


za 06 nov 2021Athlos Broekhuis Trailrun
Harderwijk (GE)
za 06 nov 2021Hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Putten (GE) zoals hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen.