zondag 17 december 2017

Runnersworld Night Run

Bussum (NH)

5 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Runnersworld Night Run is inmiddels verlopen.

Samen met atletiekvereniging Tempo organiseert Runnersworld Bussum op 17 december 2017 om 19.30uur de Night Run. Een gezellig loopevenement in het donker met een afstand van ongeveer 5km. De Night Run steunt KiKa met 2,50 per deelnemer.

Meld je aan voor de Night Run (inschrijfgeld is 10,-) en geniet van een gratis hoofdlampje en glow-goodies, een kortingsbon van 20 euro voor nieuwe hardloopschoenen bij Runnersworld Bussum en heel veel fun.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Runnersworld Night Run .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Runnersworld Night Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Bussum (NH).
Meer hardloopevenementen in Bussum (NH).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Runnersworld Night Run .