zondag 19 november 2017

VoeBeMa Herfst trimloop

Den Helder (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement VoeBeMa Herfst trimloop is inmiddels verlopen.

Start van de 5-en 10 km is om 10.30 uur. Inschrijving is t/m 17 november via info@voebema.nl. Inschrijfgeld 3 euro. Nadien leuke prijsjes te winnen op startnummer. Tevens een kidsrun om 10.00 uur gratis, afstand 400m. Het adres is Zeeweg 12 in Den Helder. De locatie Storm aan Zee.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement VoeBeMa Herfst trimloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement VoeBeMa Herfst trimloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement VoeBeMa Herfst trimloop.