zaterdag 18 november 2017

HerinnerRUN

Rotterdam (ZH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement HerinnerRUN is inmiddels verlopen.

Het ontstaan van de HerinnerRUN

CVU uitvaartzorg organiseert jaarlijks herdenkingsdiensten in onze uitvaartcentra. In het verlengde daarvan wilden wij iets organiseren wat niet direct bij je opkomt als herdenkingsvorm zoals bijvoorbeeld een hardloopevenement waar echt iedereen aan kan meedoen.

Uit eigen ervaring weten wij dat hardlopen inspannend maar zeker ook ontspannend is. Je kan jezelf afsluiten voor alles en iedereen om je heen en zo je gedachten de vrije loop laten. Hardlopen werkt inspirerend en geef energie.

Wanneer je niet alleen wilt zijn kan je ook samen lopen. Je bent dan met elkaar maar toch individueel bezig. En dat is wat we met herdenken ook altijd doen. Je bent samen maar alleen met je gedachten.

Zo ontstond het idee een buitenevenement te organiseren met een licht sportief tintje. En al brainstormend kwamen we tot het idee om de opbrengst van het evenement aan een goed doel te schenken.

Daarna moest er nog een goede naam worden bedacht. Herinneren dat is wat we willen, rennen is wat we doen. Wanneer je het woord herinneren een paar keer snel achter elkaar uitspreekt, hoor je uiteindelijk herinner hun of herinner run…en zo was de naam HerinnerRUN een feit en inmiddels officieel gedeponeerd door het CVU.

De eerste editie in 2016 overtrof een ieders verwachtingen. Dit smaakte al snel naar meer. Een nieuw logo, een nieuw goed doel en een nieuwe datum….schrijf ‘m in uw agenda….zaterdag 18 november 2017. www.herinnerrun.nl

Neemt u deze uitdaging aan?

Sportieve groeten,
Marcus Benjamins en Stephanie Lammers


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement HerinnerRUN.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement HerinnerRUN zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.