zaterdag 23 december 2017

Berkelloop

Almen, gemeente Lochem (GE)

5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Berkelloop is inmiddels verlopen.

De loop wordt georganiseerd door een aantal lopers uit Almen in samenwerking met voetbalvereniging S.V. Almen. De drie afstanden worden dit jaar in omgekeerde volgorde gelopen. De avontuurlijke 21.1 km loopt voor ongeveer 75% over onverharde paden over een drietal prachtige landgoederen rondom Almen. De 10 km is één grote ronde en voert u o.a. door het prachtige natuurgebied ’t Waliёn. De 5 km is een rondje om het dorp, waarbij lopers o.a. kennismaken met het lieflijke dorpsplein van Almen. Natuurlijk is er net als voorgaande jaren na de finish voor iedere deelnemer een gratis warme kop soep te verkrijgen in de kantine.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Berkelloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Berkelloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Berkelloop.