zondag 29 oktober 2017

Gratis clinic UNICEF Rift Valley Marathon Experience met Marko Koers

Den Haag (ZH)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Gratis clinic UNICEF Rift Valley Marathon Experience met Marko Koers is inmiddels verlopen.

Een gratis clinic in het Haagse Bos onder leiding van Marko Koers!
Mei 2018 (12-20 mei) staat de eerste editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience op het programma. Een groep van maximaal 60 Nederlandse marathonlopers krijgen de mogelijkheid op zoek te gaan naar het geheim van de Keniaanse marathonloper. Dit alles samen met Lornah Kiplagat die het parcours voor deze unieke marathon uitzette. Deelnemers verblijven op het High Altitude Training Centre en leveren met het verzamelen van sponsorgelden ook een bijdrage aan het UNICEF-project Football for Water. Op 29 oktober komen deelnemers bijeen in Den Haag voor deelname aan een clinic onder leiding van oud-OlympiŰr Marko Koers. De cinic is ook toegankelijk voor andere ge´nteresseerden. Aantal plekken is beperkt. Toelating vindt plaats op basis van volgorde van aanmelding!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Gratis clinic UNICEF Rift Valley Marathon Experience met Marko Koers.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

Hardlopen in Den Haag (ZH).
Meer hardloopevenementen in Den Haag (ZH).