zaterdag 28 oktober 2017

Bier en Bratwurst Mile

Zwolle (OV)

1,6 km - 3,2 km - 4,8 km - 6,4 km - 8,1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Bier en Bratwurst Mile is inmiddels verlopen.

Op 28 oktober vind de eerste Bier & Bratwurst Mile plaats. Deze run wordt georganiseerd door Run2Day Zwolle en Café de Hete Brij. Een fun run voor echte kerels. Dresscode is gewenst en dan natuurlijk is dat OKTOBERFEST. En niet doorvertellen hoor maar wanneer je als meid een lederhose aantrekt en een snor opplakt kun je ook stiekem meedoen :-) Je krijgt een unieke herinnering welke je tijdens de run nodig hebt. Na iedere ronde van 1 mijl neem je een 0,0% biertje en een stuk bratwurst. Deze worden afgevinkt en je kunt weer verder. Wanneer je klaar bent met jouw run kun je afsluiten met een "echt" biertje of het houden bij 0,0%. Neem jouw ID mee omdat daarom gevraagd kan worden omdat deelnemers jonger dan 18 jaar alleen 0,0% mogen drinken. Er is dus gewoon bier, 0,0% bier, gewone bratwurst en vegetarische bratwurst. De start is om 20:00uur op de Nieuwe Markt. Maximaal 5 rondes. Deelname kost 10€ en hiermee ondersteun je het werk van Stichting 112 Nepal.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bier en Bratwurst Mile.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bier en Bratwurst Mile zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zwolle (OV).
Meer hardloopevenementen in Zwolle (OV).