zondag 10 december 2017

25e Scharenborg Crossloop

Lievelde, gemeente Oost Gelre (GE)

6,1 km - 12,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 25e Scharenborg Crossloop is inmiddels verlopen.

25e edititie unieke crossloop in de Achterhoek. Het parcours aan de Eikenlaan 9 in Lievelde (terrein MACL) is uniek in de regio en loop over bospaden en een motocrosscircuit. Voor de snelste drie mannen en vrouwen op elke afstand zijn er mooi geldprijzen.

Voorinschrijving via de site LVG : 6,1 km 5.--, voor 12,2 km 6.-- Na-inschrijvingen op de dag zelf tot 15min voor aanvang van de loop (1.-- duurder per afstand)

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 25e Scharenborg Crossloop .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 25e Scharenborg Crossloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 25e Scharenborg Crossloop .