zondag 17 december 2017

De Bonte Haas Loop

Wateringen, gemeente Westland (ZH)

5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement De Bonte Haas Loop is inmiddels verlopen.

Bonte Haasloop voor het goede doel de stichting Philadelphia, een nieuwe woongroep in Wateringen voor begeleid wonen, ook een wandeling over 5km en 10 km, start bij eetcafé de Bonte Haas, inschrijfgeld 5 euro voor de 5km en 7 euro voor de 10km, bereikbaar via tramlijn 16 en 17 aan de Dorpskade 79 te Wateringen. Vanaf 08.45 inschrijven ter plaatse of via website.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Bonte Haas Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement De Bonte Haas Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Bonte Haas Loop.