zondag 22 oktober 2017

Blauwe Meer Cross

Loon op Zand (NB)

0,6 km - 1,2 km - 1,6 km - 2,4 km - 2,8 km - 3,4 km - 5,5 km - 8,3 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Blauwe Meer Cross is inmiddels verlopen.

Loopgroep GoRun organiseert op zondag 22 oktober 2017, de 7e editie van de Blauwe Meer Cross. Het parcours is prachtig gelegen rondom een meer en bestaat uit snelle stukken gras, heuvels, los zand en bospaden. Een terrein om de ware cross-discipline te beoefenen. Inschrijven tot een half uur voor aanvang wedstrijd, in het restaurant van het Experience Island.

Het evenement bestaat uit een aantal onderdelen. Nieuw dit jaar een cross estafette voor de jeugd en een blote voeten loop. Er is voor ieder wat wils. Van de wedstrijd tot recreatief, van jong tot oud. Iedereen kan genieten van een leuk evenement.

Kijk voor het volledige programma op www.blauwemeercross.nl.

De inschrijving voor de Blauwe Meer Cross is geopend. Inschrijven op de dag zelf kan natuurlijk ook. Tot een half uur voor aanvang wedstrijd, in het restaurant van het Experience Island.

Wij wensen je veel plezier met trainen en zien je zondag 22 oktober graag bij de start!Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Blauwe Meer Cross.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Blauwe Meer Cross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.