zondag 22 oktober 2017

Blauwe Meer Cross

Loon op Zand (NB)

0.6 km - 1.2 km - 1.6 km - 2.4 km - 2.75 km - 3.35 km - 5.5 km - 8.25 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Loopgroep GoRun organiseert op zondag 22 oktober 2017, de 7e editie van de Blauwe Meer Cross. Het parcours is prachtig gelegen rondom een meer en bestaat uit snelle stukken gras, heuvels, los zand en bospaden. Een terrein om de ware cross-discipline te beoefenen. Inschrijven tot een half uur voor aanvang wedstrijd, in het restaurant van het Experience Island.

Het evenement bestaat uit een aantal onderdelen. Nieuw dit jaar een cross estafette voor de jeugd en een blote voeten loop. Er is voor ieder wat wils. Van de wedstrijd tot recreatief, van jong tot oud. Iedereen kan genieten van een leuk evenement.

Kijk voor het volledige programma op www.blauwemeercross.nl.

De inschrijving voor de Blauwe Meer Cross is geopend. Inschrijven op de dag zelf kan natuurlijk ook. Tot een half uur voor aanvang wedstrijd, in het restaurant van het Experience Island.

Wij wensen je veel plezier met trainen en zien je zondag 22 oktober graag bij de start!Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Blauwe Meer Cross.
Lees hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen.

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Blauwe Meer Cross.


.