zondag 1 oktober 2017

Kaak Kanonsloop

Groenlo, gemeente Oost Gelre (GE)

2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Kaak Kanonsloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 1 oktober 2017 organiseert de Lopersvereniging Groenlo voor de 31e keer de Kaak Kanonsloop in Groenlo. Net als vorig voert deze loop door het historische Achterhoekse vestingsstadje, langs de Grolse grachten, over een nieuw parcours, met de afstanden 2,5 5 10 km. De 2,5 km heeft een aparte ronde. Onze verkeersregelaars zullen er voor zorgen dat u veilig over het parcours wordt geleid. Na afloop ontvangt u een herinnering. Voor de snelste drie mannen en vrouwen op elke afstand zijn er mooie geldprijzen.

De voorinschrijving is nu geopend, na inschrijven kan op de wedstrijddag zelf tot een half uur voor aanvang van de betreffende afstand tegen contante betaling.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Kaak Kanonsloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Kaak Kanonsloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.