zondag 22 oktober 2017

De 10 van Cuijk

Cuijk (NB)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement De 10 van Cuijk is inmiddels verlopen.

Op zondag 22 oktober 2017 keert ‘De 10 van Cuijk’ terug op de hardloopkalender van Nederland. De populaire hardloopwedstrijd – met start en finish op de Maaskade in Cuijk – verdween door een tekort aan vrijwilligers een paar jaar geleden van de agenda. Door een samenwerking aan te gaan met GSC Event in Nijmegen komt er weer een nieuwe editie van ‘De 10 van Cuijk’.
GSC Events is het bedrijf van Jos Hermens, die wereldwijd verschillende wedstrijden organiseert. De bekendste wedstrijd is de Diamond League in Shanghai. “Doordat de stichting ’De 10 van Cuijk’ deze samenwerking is aangegaan, belooft het evenement een groots spektakel te worden. De verwachting is namelijk dat een deel van de wereldtop naar Cuijk zal afreizen”, aldus een woordvoerder van ‘De 10 van Cuijk’, die op zondag 22 oktober plaatsvindt.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De 10 van Cuijk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement De 10 van Cuijk zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Cuijk (NB).
Meer hardloopevenementen in Cuijk (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De 10 van Cuijk.