zondag 1 oktober 2017

Halve van Alphen

Alphen aan den Rijn (ZH)

halve marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Halve van Alphen is inmiddels verlopen.

De Halve van Alphen is een halve marathon langs de stadsgrenzen van Alphen aan den Rijn, op de overgang naar het prachtige Groene Hart.

De halve marathon kan ook in estafette vorm worden gelopen. 2x 10km en 4x 5km.

De Halve voert over een vrijwel autovrij parkoers, door parken, natuurgebieden, prachtige woonwijken en oude bebouwingslinten.
De Halve van Alphen is het hele jaar door te gebruiken.
Eens in het jaar vindt er een officieuze prestatieloop op het parkoers plaats, georganiseerd door CAS Alphen en Alphen a/d Run.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve van Alphen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Halve van Alphen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Halve van Alphen.