zaterdag 7 oktober 2017

Prattenburgrun

Veenendaal (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Prattenburgrun is inmiddels verlopen.

De PrattenburgRun wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg samen met 3 Veenendaalse hardloopverenigingen: de Veenendaalse Atletiek Vereniging, Recreatie Lopers Veenendaal en Loopgroep Veenendaal. Het parcours gaat door de Prattenburgse Bossen en bestaat uit een uitdagend tracÚ over 5 kilometer. De deelnemers aan de 10 km lopen dit rondje 2 keer. Start en finish zijn bij het monumentale Kasteel Prattenburg.

Doel
Het doel van de PrattenburgRun is de deelnemers te laten genieten van het mooie landgoed en om geld op te halen om de beleefbaarheid van het landgoed te vergroten. Om dat te bereiken betalen de deelnemers inschrijfgeld. Alle inschrijfgelden zijn bestemd voor een goed doel. De organisatiekosten worden volledig gesponsord. Het doel in 2014 was de aanleg van een rolstoelvriendelijk pad en in 2015 en 2016 is hardgelopen voor het beleefpad voor kinderen. In 2017 hopen we dat er In 2017 hopen we de aanleg van een trimbaan op het landgoed bij elkaar te lopen!

Kosten
De kosten bij voorinschrijving tot uiterlijk 5 oktober 2017 bedragen 10 euro. Inschrijven na 5 oktober kost of bij de start kost 12,50 euro. Het inschrijfgeld dient contant te worden betaald op 7 oktober bij het afhalen van het startnummer.

Programma op 7 oktober 2017

9.30-10.00 uur | inschrijving voor de laatkomers, betalen en ophalen startnummers. Er is gratis koffie en thee beschikbaar.
10.15 uur | gezamenlijke warming-up.
10.30 uur start 5 en 10 km-loop. Het startschot wordt gelost door burgemeester Wouter Kolff van de gemeente Veenendaal.
11.45 uur | prijsuitreiking

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Prattenburgrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Prattenburgrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.