donderdag 17 augustus 2017

Seuterloop

's-Gravendeel, gemeente Binnenmaas (ZH)

0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Seuterloop is inmiddels verlopen.

Gezellige loop met vorig jaar zo'n 750 deelnemers, waaronder 250 kinderen in het centrum van 's-Gravendeel en heel veel publiek.

Jeugdlopen vanaf 18.45 in categorie tot 6 jaar (18.45), 7-9 jaar (18.55) en 10-12 jaar (19.05). Voor alle kinderen een ijsje na afloop en een mooie medaille met lint.

5 km en 10 km met prijzen in bonnen en functioneel loopshirt om 19.30 en 20.15 uur Na 2 kleine aanlooprondjes rond "de Kreek" 2 grote ronden voor de 5 en 3 voor de 10 km. Bij alle doorkomsten zo'n 500-1000 man publiek dus veel sfeer. Premies bij de meet.

Uitslagen via Racetimer.

Meer info op de website www.seuterloop.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Seuterloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Seuterloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Seuterloop.