donderdag 14 september 2017

Welloop

Hoevelaken, gemeente Nijkerk (GE)

1 uur 0 min
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Welloop is inmiddels verlopen.

Unica Foundation organiseert jaarljjks de sponsorloop in Hoevelaken. Met de opbrengst van de sponsorloop wordt WASH, een drinkwater- en sanitatiesysteem in Thulodhunga in Nepal, gerealiseerd. Door de realisatie van dit project worden maar liefst 2.500 personen in circa 400 huishoudens geholpen een beter en duurzaam bestaan op te bouwen. Doe mee! Vorig jaar was het een succes, maar dat willen we dit graag dit jaar overtreffen! Dus doe mee en zorg ervoor, dat we nog meer huishoudens een beter en duurzaam bestaan kunnen geven. Inschrijven kan vanaf nu. Deelnemers worden aangemoedigd zoveel mogelijk rondjes in een uur te lopen. Een rondje is slechts 900 meter.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Welloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Welloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Welloop.