zaterdag 23 september 2017

5 van Bavel

Bavel, gemeente Breda (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 5 van Bavel is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 23 september vanaf 15:30 uur een vol hardloopprogramma:

Een sfeervol hardloopevenement voor jong en oud, recreant en wedstrijdloper. Een afwisselend parkoers door het centrum van Bavel opgeluisterd met veel gezelligheid en Bavels entertainment. Ook dit jaar weer met een sfeervolle kermis naast het parkoers.

Om 15:30 uur: De Berenboot Kidsrun
Om 17:00 uur: De LaFlamme 5 Kilometer

In dit laatste onderdeel is ook een TEAMLOOP geďntegreerd. Met z’n vijven 5 kilometer waarbij de snelste drie meetellen voor het op te maken teamklassement. Lopers uit de teams kwalificeren ook automatisch voor de individuele wedstrijdcategorieën.

De 5 van Bavel voor € 5,- met de start om 5 uur!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 5 van Bavel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 5 van Bavel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 5 van Bavel.