zondag 10 december 2017

Open NK trappenloop

Enschede (OV)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Open NK trappenloop is inmiddels verlopen.

Loop zo snel als je kunt de trappen omhoog van de Alphatoren en strijd om de titel “Open Nederlands kampioen Trappenloop”. De Alphatoren is 28 verdiepingen hoog, telt 450 treden en is in totaal 101 meter hoog.

Op 10 december wordt er door de senioren vrouwen en mannen gestreden om de titel “Open Nederlands kampioen Trappenloop”. De winnaars ontvangen een sculptuur van Glasgalerij Frans Houben. Voor de jeugd is er een eigen klassement. De top drie bij de jongens en meisjes ontvangen een bijzondere bokaal.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Open NK trappenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Open NK trappenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Enschede (OV).
Meer hardloopevenementen in Enschede (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Open NK trappenloop.