donderdag 21 september 2017

Ambtenarenmarathon

Arnhem (GE)

marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Ambtenarenmarathon is inmiddels verlopen.

Voor de vierde keer op rij wordt de Ambtenarenmarathon georganiseerd. Een estafetteloop voor personeel in alle lokale, provinciale en landelijke overheid. Dus ook voor politie, brandweer, waterschappen, etc. De gezelligste hardloopbeleving van Nederland op do. 21 september 2017 te Papendal. Met z'n tienen loop je een hele marathon onder muziek en aanmoedigingen. Voor meer informatie zie de website en last but not least, je loopt ook nog eens voor een Maatschappelijk Doel; Fonds verstandelijk gehandicapten.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ambtenarenmarathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Ambtenarenmarathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Arnhem (GE).
Meer hardloopevenementen in Arnhem (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Ambtenarenmarathon.