vrijdag 22 september 2017

Zorgmarathon 2017 - 10e editie

Arnhem (GE)

marathon
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Loop samen met je collega's een estafettemarathon van 42,195 meter. Een heuse marathon met z'n tienen over het mooie parcours van Papendal. Dit jaar voor de 10e. Zorginstellingen uit het hele land komen in beweging voor een goed doel. Ook is Lee Towers weer aanwezig. Je kan je inschrijven voor 275,00 euro per team en je hebt de hele middag plezier. Zie voor meer informatie de website. Werk jij in de zorg, welzijn of sportsector, dan is deze loop een aanrader.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zorgmarathon 2017 - 10e editie.
Lees hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen.

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hardlopen in Arnhem (GE).
Meer hardloopevenementen in Arnhem (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Zorgmarathon 2017 - 10e editie.


.