zaterdag 16 september 2017

NATHAN MontferlandTrail

Braamt, gemeente Montferland (GE)

8 km - 14 km - 30 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement NATHAN MontferlandTrail is inmiddels verlopen.

De streek Montferland is voor veel lopers nog een onbekend stukje Nederland. Bijna op de Duitse grens gelegen en een afwisselend landschap van toppen en paadjes die we zo veel mogelijk in beide routes hebben vewerkt. We nemen jullie tijdens de tweede editie van de Montferland Trail graag naar dit stuk Oost-Gelderland mee voor een 8 km - 14 km en 30 km afstand. De start en finish is op het sfeervolle terrein van Outdoor Centrum Markant in Braamt!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement NATHAN MontferlandTrail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement NATHAN MontferlandTrail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement NATHAN MontferlandTrail.