zondag 1 oktober 2017

Schollebosloop

Capelle aan den IJssel (ZH)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Schollebosloop is inmiddels verlopen.

De Schollebosloop is een prachtige loop door het Schollebos en natuurgebied Hitland. Het parcours is autovrij, veilig en goed afgezet.
Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer lopen één of twee keer een ronde van 5 kilometer door het Schollebos. De 15 en de 20 kilometer lopers zullen ook een stuk door het Hitland lopen.
De Schollebosloop is onderdeel van het LOXAM Workx Stratenloopcircuit. Dit circuit bestaat uit acht hardloopwedstrijden in de regio Rotterdam Rijnmond en vindt plaats tussen 10 juni en 1 oktober.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Schollebosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Schollebosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Schollebosloop.