woensdag 24 mei 2017

Stadsloop Biervliet

Biervliet, gemeente Terneuzen (ZE)

1 km - 2,5 km - 5 km - 7,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Stadsloop Biervliet is inmiddels verlopen.

Stadsloop Biervliet is een gezellige hardloopwedstrijd dwars door het mooie Biervliet in Zeeuws-Vlaanderen. Op 24 mei 2017 is al weer de negende editie van de Stadsloop, aan de vooravond van de lustrumviering van de Geuzenfeesten in Biervliet.
Lopers lopen 2,5, 5, 7,5 of 10 kilometer: de deelnemers lopen de route van 2,5 kilometer respectievelijk dus 1, 2, 3 of 4 keer. De beklimming van de Molenberg is natuurlijk weer in het parcours opgenomen!
Voor de jeugd tot en met 10 jaar is er een route van 1000 meter. Het startschot voor de jeugd wordt gegeven om 19.00 uur, een half uur later - om 19.30 uur - is het de beurt aan de deelnemers van de overige afstanden.
De inschrijving start om 18.00 uur in het dorpshuis, Hoogstraat 2 in Biervliet. Deelname kost 2 euro (kinderen t/m 10 jaar) of 5 euro. Bij het inschrijfgeld is een consumptie inbegrepen. Omkleed- en douchegelegenheid is aanwezig in de kleedlokalen van VV Biervliet, Havenstraat, Biervliet. Kijk op onze Facebookpagina Stadsloopbiervliet voor meer informatie.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stadsloop Biervliet.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Stadsloop Biervliet zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.