zaterdag 16 september 2017

Hospice Berkenstein Run

Veenendaal (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hospice Berkenstein Run is inmiddels verlopen.

Sportief genieten voor een goede doel, het belangrijke werk van Hospice Berkenstein in Veenendaal. De prachtige routes doen de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug aan. Met de beroemde 225-jaar oude Eenzame Eik als hoogste punt is de 10 km beslist een sportieve uitdaging te noemen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hospice Berkenstein Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hospice Berkenstein Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hospice Berkenstein Run.