woensdag 17 mei 2017

Alpe d HuZes Run - Team People en Payment

Rotterdam (ZH)

5 km - 12,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Alpe d HuZes Run - Team People en Payment is inmiddels verlopen.

Rotterdam staat bekend als hardloopstad en is tevens de trotse thuishaven van Team People & Payment. Daarom hebben wij dit evenement georganiseerd om samen met jullie door de stad hard te lopen en uiteraard om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

We starten klokslag 20:00 uur vanaf de hoofdingang van Rotterdam CS en hebben 2 afstanden, te weten de 5 kilometer door hartje centrum en 12,5 kilometer vanaf het centrum naar het Daniel den Hoed Ziekenhuis en weer terug. We lopen in verschillende tempo's dus maak je geen zorgen over de snelheid. Het is dus een mooie run voor zowel de beginnende als de gevorderde loper en zeker geen wedstrijd.

Naast dat het ons onwijs gaaf lijkt om met een groep door de stad hard te lopen, willen wij ook sponsorgeld bij elkaar brengen voor het KWF. Deelname kost 7,50 (graag contant meenemen of vooraf een donatie doen via https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team?ri=1503) en de opbrengst zal volledig ten goede komen aan de Alpe d'HuZes actie.

Uiteraard ga je naast een mooie herinnering niet met lege handen naar huis. Diverse sponsoren zoals Albert Heijn en Foodcheck hebben een bijdrage geleverd voor een gevulde goodiebag van Intersport Doesburg.

Graag even aangeven via de Facebook link aangeven of je meegaat.

Tot 17 mei voor de hoofdingang van Rotterdam CS.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Alpe d HuZes Run - Team People en Payment.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Alpe d HuZes Run - Team People en Payment zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.