zaterdag 1 juli 2017

Avondloop centrum Deurne

Deurne (NB)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Avondloop centrum Deurne is inmiddels verlopen.

Het schitterende centrum van Deurne met de vele winkels en erg gezellige horecagelegenheden is decor voor de 2e avondloop in Deurne. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne wordt een avondvullend programma georganiseerd. Deelname is mogelijk aan de 10 km estafetteloop (in teams van vier personen loopt elke loper 2,5 km), de 5 km business run en 5 en 10 km individueel. Aansluitend gaan we de avond op het marktplein gezellig afsluiten met Deurne zingt mee!

Inschrijven voor alle afstanden is mogelijk via inschrijven.nl.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Avondloop centrum Deurne.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Avondloop centrum Deurne zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Deurne (NB).
Meer hardloopevenementen in Deurne (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Avondloop centrum Deurne.