zondag 17 september 2017

Scholierenloop Cranendonck

Soerendonk, gemeente Cranendonck (NB)

0,4 km - 0,8 km - 1,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Scholierenloop Cranendonck is inmiddels verlopen.

Kom op zondag 17 september naar sportpark de Braken in Soerendonk voor de scholierenloop, een mooi wedstrijdje voor de jeugd t/m groep 8 van de basisschool. Deelname is gratis en je verdient er ook nog een mooie medaille mee. Voor de 3 snelste jongens en meisjes per categorie is er een beker. Kijk gauw op www.loopgroepcranendonck.nl en meld je aan, dit kan ook via www.inschrijven.nl vanaf mei t/m 10 september. Na-inschrijven kan op zondag 17 september tot 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd. De wedstrijd begint om 9.45u.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Scholierenloop Cranendonck.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Scholierenloop Cranendonck zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Scholierenloop Cranendonck.