zondag 24 september 2017

Dirty Monkey Run

Gramsbergen, gemeente Hardenberg (OV)

2 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Dirty Monkey Run is inmiddels verlopen.

Deelname in categorieën.
• Voor de kidsrun van 6 tot 12 jaar. Tot 10 jaar onder begeleiding van een volwassene 18+. Overige leeftijden gaan op eigen inzicht/verantwoording van de Ouders – verzorgers, er mag in de kidsrun altijd een 18+ mee lopen per kind. Is er een makkelijker, korter parcours van 2 Km met modder, stuk bos met hindernissen, op en in de directe nabijheid van de Combibaan Arena.
• Voor deelnemers vanaf 13 jaar is er de zwaarder en langer parcours van ca 6 km. Met de hindernissen en obstakels, over en door sloten, door een bosgebied, over een bedrijventerrein en aansluitend het laatste deel op de Combibaan Arena.
• Vanaf 16 jaar kan de 12 km route gedaan worden met de hindernissen en obstakels, over en door sloten, door een bosgebied, over een bedrijventerrein en aansluitend het laatste deel op de Combibaan Arena.
• Voor de doorgewinterde lopers die 18 jaar en ouder zijn kan ook voor de 18 km ingeschreven worden.
Bij de 6 - 12 en 18 Km heb je ook de keus om af en toe de Gorilla route te nemen.
Vroeg boek korting: In elke categorie zijn er een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk en de inschrijving sluit op 8 September. Wij hanteren een vroeg boek korting als je voor 1 Juli inschrijft.
Start Tijden: Om 11:00uur start de Kidsrun. Aansluitend de 18 Km – 12 Km en 6 Km hiervoor maken wij de start tijden 2 weken van te voren bekend.
Het parcours. Het 6 km parcours is beslist zeer gevarieerd en is uitgezet in Bos, Weiland, Industrie terrein en de Combibaan Arena. Dat is te zien op de bijgeleverde overzichtsfoto. De start is vanuit de Combibaan Arena, het vervolg is door het Gramsberger bosje, langs en over vakantiepark ’t Hooge Holt en het kringelt langs de sportvelden van Sv Gramsbergen, rond het weiland van de familie Meilink naar het bedrijventerrein. Op enkele plekken op het parcours hebben de deelnemers de keus om de Gorilla route te nemen. Via de eerdergenoemde sportvelden keren de deelnemers weer terug naar de Combibaan Arena voor de finish.
Op de Combibaan Arena komt een led-scherm te staan, waar het verloop van het evenement op de Combibaan Arena en onderweg bij enkele hindernissen live op te volgen is.
Halverwege langs het parcours bij de drinklocatie de Bananenbar en in de Combibaan Arena zal entertainment gecreëerd worden, in combinatie met food en drinks, de derde helft zeg maar. Gezelligheid langs het parcours alom! Volgens een programma zal de hele dag door, vanaf 11 uur bij de eerste start, tot de laatste deelnemers ca. 17 uur gepresenteerd worden.
Hindernissen/obstakels. Het zullen er in totaal rond de veertig worden, die allen zeer divers en verrassend, uniek van aard zijn en voor de toeschouwers en supporters zeker op de lachspieren zullen werken. De toegang tot het evenement is overigens vrij van entree. Over die hindernissen/obstakels blijft de organisatie mysterieus. De leus is: “Wil je dat weten, dan moet je gewoon zorgen dat je op de deelnemerslijst komt. Inschrijven dus.” Alle leden van de Combibaanvereniging, de medewerkers en alle deelnemers die ingeschreven hebben, ontvangen vanaf April regelmatig een nieuwsbrief waarin zo nu en dan een tipje van de sluier over de aard van sommige hindernissen/obstakels wordt opgelicht. Dit om enigszins voorbereid te zijn en om rekening te houden met de outfit.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Dirty Monkey Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Dirty Monkey Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Dirty Monkey Run.