zaterdag 8 juli 2017

oosterhoutsetrail

Oosterhout (NB)

8 km - 15 km - 23 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement oosterhoutsetrail is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 8 juli vindt in Oosterhout de derde editie van dit evenement plaats. Startplaats is de atletiekbaan van Scorpio. Daarna ga je over het zeer gevarieerde parcours op de Vrachelse Heide. Dus sporten en het genieten van de natuur gaan hand in hand.

Voor iedere loper is deze wedstrijd een uitdaging. Ben je nog wat onervaren? Dan kun je de 8 kilometer lopen. Ben je een stadium verder? Dan kan de afstand van 15 kilometer iets voor jou zijn. De langste afstand van 23 kilometer is er een voor de echte cracks.

Er zullen hoe dan ook veel winnaars zijn dit jaar. Je startnummer is namelijk ook direct je lot in een gratis loterij, die op het terrein van Scorpio plaatsvindt.

Dus, aarzel niet en doe (weer) mee. De voorinschrijving is geopend via oosterhoutsetrail.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement oosterhoutsetrail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement oosterhoutsetrail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement oosterhoutsetrail.