zondag 2 juli 2017

Bikkel mee voor Atjeh

Steenderen, gemeente Bronckhorst (GE)

6,5 km - 11,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Bikkel mee voor Atjeh is inmiddels verlopen.

BIKKEL JIJ VOOR DE VIERDE MAAL MEE VOOR ATJEH?!

Op zondag 02 juli a.s. organiseert sportcoach Stan Drouen in samenwerking met Bart Breukink en Stichting Weeshuis Atjeh wederom een bikkelrun om geld op te halen voor Weeshuis Atjeh. De routes, bestaande uit een 6/7 km en 10/11 km route zal door de prachtige omgeving van Steenderen en Bronkhorst lopen en merendeel onverhard zijn. Het wordt ook deze editie weer bikkelen vanwege een aantal natuurlijke waterobstakels die overbrugd moeten worden. Voor de wandelaars is er de mogelijkheid om de schoenen droog te houden.
Stichting Weeshuis Atjeh is opgericht om de kinderen die slachttoffer zijn geworden van de Tsunami in 2004 en hierdoor wees zijn geworden, een kansrijke toekomst te bieden. Naast de kansen en zelfredzaamheid vergroten staat Stichting Weeshuis Atjeh ook voor het voorzien in primaire levensbehoeften als veiligheid, onderdak, voedsel en kleding.

Bij het evenement kunt u kiezen uit twee afstanden en u kunt zelf bepalen of u wilt hardlopen of wandelen. Deelname kosten zijn 10 tijdens de voorinschrijving en deze loopt tot en met 28 juni. Na deze datum is het 12. De opbrengst gaat vanzelfsprekend naar Stichting Weeshuis Atjeh.

Durf je de uitdaging aan om mee te bikkelen in de 6/7 of 10/11 km run? Schrijf je dan in via de Facebookpagina van Weeshuis Atjeh of mail naar bikkelmeevooratjeh@gmail.com.
De run vertrekt vanaf sporthal Het Hooge Wessel te Steenderen om 10uur voor de wandelaars en om 11 uur voor hardlopers van beide afstanden.

Hopelijk tot de 2e van juli!

Organisatie van Bikkel mee voor Atjeh

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bikkel mee voor Atjeh.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bikkel mee voor Atjeh zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.