zaterdag 20 mei 2017

De Brabantse Kluis Trail

Aarle-Rixtel, gemeente Laarbeek (NB)

10 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement De Brabantse Kluis Trail is inmiddels verlopen.

Op 20 mei 2017 houden wij onze eerste Brabantse Kluis Trail. Dit keer hebben we 2 routes gemaakt door het prachtige natuurgebied. We hebben de locatie bewust gekozen. De mensen, de sfeer Ún het vleugje historie met een karakteristieke start en finish bij de gezellige Brabantse Kluis. Liefhebbers van trailrunning worden door ons getrakteerd op een sfeervol trailrunning evenement waarbij deelnemen genieten en finishen belangrijker vinden dan winnen. Onze Brabantse Kluis trail is dan ook geen wedstrijd maar een evenement waar we je laten kennismaken met de prachtige mix van natuur en cultuur, de Brabantse Bourgondische gastvrijheid, gecombineerd met prachtige paden waar wij trailrunners zo dol op zijn.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Brabantse Kluis Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement De Brabantse Kluis Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.