zaterdag 20 mei 2017

De Brabantse Kluis Trail

Aarle-Rixtel, gemeente Laarbeek (NB)

10 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement De Brabantse Kluis Trail is inmiddels verlopen.

Op 20 mei 2017 houden wij onze eerste Brabantse Kluis Trail. Dit keer hebben we 2 routes gemaakt door het prachtige natuurgebied. We hebben de locatie bewust gekozen. De mensen, de sfeer Ún het vleugje historie met een karakteristieke start en finish bij de gezellige Brabantse Kluis. Liefhebbers van trailrunning worden door ons getrakteerd op een sfeervol trailrunning evenement waarbij deelnemen genieten en finishen belangrijker vinden dan winnen. Onze Brabantse Kluis trail is dan ook geen wedstrijd maar een evenement waar we je laten kennismaken met de prachtige mix van natuur en cultuur, de Brabantse Bourgondische gastvrijheid, gecombineerd met prachtige paden waar wij trailrunners zo dol op zijn.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Brabantse Kluis Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement De Brabantse Kluis Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Brabantse Kluis Trail.