vrijdag 19 mei 2017

MEER-Run

Groningen (GR)

6,4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement MEER-Run is inmiddels verlopen.

Op vrijdag 19 mei 2017 vindt de 2e editie plaats van de MEER-run. Een fantastische recreatieve hardloopwedstrijd, die je enerzijds dwars door karakteristieke dorpskernen als Middelbert en Engelbert leidt en je anderzijds ook het hedendaagse woon- en leefgebied Meerstad laat zien.

De MEER-run kent een afstand van circa 4 mijl (6,4 km) en wordt dit jaar georganiseerd door Bureau Meerstad en ToMoveYou.
De route, gaat over verharde en onverharde paden. Onderweg ervaar je de rust en de schoonheid van de natuur en komt de historie tot leven!

De MEER-run is er om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan de hardloopsport en te laten genieten van de veelzijdigheid en bijzonderheid die dit landschap te bieden heeft.


Het startschot van de MEER-run luidt om 19.30 uur!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MEER-Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement MEER-Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement MEER-Run.