woensdag 12 april 2017

Akkerenloop

Lith (NB)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Akkerenloop is inmiddels verlopen.

Woensdagavond 12 april wordt voor de 2e keer de hardloopwedstrijd “De Akkerenloop” georganiseerd door AV Oss ’78 en NLC’03. Deze wedstrijd is onderdeel van de MaaslandRunClassic. Dit jaar wordt er bij de Akkerenloop ook een jeugdloop (vanaf 9 jaar) gehouden om 18:45 uur met afstanden van 900/1700m. Deze wordt gelopen door de Valkappel, Heilig Kempke, Lange Weide en de Woerd.
Voor de senioren is de start van de 5/10 km om 19:15 uur op het sportpark aan de Valkseweg. Net als vorig jaar wordt er een parcours gelopen door Lith en Lithoijen.

Iedereen kan meedoen
AV Oss ’78 organiseert dit jaar weer het Maasland Run Classic circuit; een reeks van negen hardloopwedstrijden in Oss en omgeving. De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk. Het Maasland Run Classic circuit 2017 start op 12 april met de Akkerenloop in Lith/Lithoijen.
Bij elke wedstrijd van het circuit worden steeds twee afstanden aangeboden: de 5 en de 10 kilometer. Jong of oud, beginner of ervaren loper; iedereen kan aan deze wedstrijden meedoen. Want gezelligheid staat voorop. Maar een wedstrijd biedt natuurlijk ook een prima gelegenheid om je te meten met andere hardloopfanaten, of om jezelf een doel te stellen.

Prijsuitreiking na elke wedstrijd
Het is mogelijk om met één enkele wedstrijd me te doen, maar ook met meerdere. Na elke wedstrijd is er een prijsuitreiking. De drie beste lopers worden voor hun prestaties beloond met een leuke prijs. Wie met minimaal vijf wedstrijden meedoet, strijdt mee om een plek in het eindklassement. En wie met álle wedstrijden meedoet, krijgt een leuk aandenken.

Voorinschrijven is niet nodig
Voorinschrijven voor de wedstrijden van het MRC circuit is niet nodig; bij elke loop kan, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd, ter plaatse worden ingeschreven. Voor de senioren bedragen de kosten voor deelname 4 Euro. Alle informatie, uitslagen, foto’s en het tussenklassement van de MRC 2017 zijn te vinden op www.maaslandrunclassic.nl en www.avoss78.nl.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Akkerenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Akkerenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lith (NB).
Meer hardloopevenementen in Lith (NB).