maandag 17 april 2017

De Wielenloop

Rosmalen, gemeente 's-Hertogenbosch (NB)

1 km - 3,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement De Wielenloop is inmiddels verlopen.

Op 17 april 2017 organiseren we de 6e editie van het jaarlijkse hardloopevenement De Wielenloop in Rosmalen! Dit hardloopevenement is opgezet omdat wij zoveel mogelijk mensen in alle leeftijdscategorieŽn op een gezellige en in een ongedwongen sfeer in beweging willen krijgen. De Wielenloop is een sportief evenement voor iedereen die van hardlopen en gezelligheid houdt. De hardloopwedstrijd vindt plaats in nieuwbouwwijk de Groote Wielen maar ook langs het onlangs aangelegde Maxima-kanaal. De Wielenloop is uitgegroeid tot een populair sportief evenement, waarbij wij jaarlijks rond de 525 enthousiaste hardlopers mogen begroeten. Ruim 75 daarvan zijn kinderen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Wielenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement De Wielenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Wielenloop.