zaterdag 1 april 2017

11e Oosterscheldeloop

Goes (ZE)

2 km - 5 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 11e Oosterscheldeloop is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 1 april vindt de 11e editie plaats van de Oosterscheldeloop. De wedstrijdafstand is aangepast naar 10 Engelse Mijl. Het parcours loopt over polderwegen, langs de Oosterschelde, door boomgaarden en door natuurgebied de Hollandse Hoeve. Het is geheel verhard.
Voor wie 10 Mijl te ver vindt is er een trimloop over 5 kilometer. De jeugd kan mee doen aan de familieloop over 2 kilometer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 11e Oosterscheldeloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 11e Oosterscheldeloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Goes (ZE).
Meer hardloopevenementen in Goes (ZE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 11e Oosterscheldeloop.