zondag 26 februari 2017

Vondel Run 2017

Amsterdam (NH)

3,3 km - 6,7 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Vondel Run 2017 is inmiddels verlopen.

Op zondag 26 februari 2017 zal de tweede editie van de Vondel Run plaatsvinden in het mooiste park van Amsterdam, het Vondelpark. Alle voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het wordt de tweede editie van de Vondel Run. Om deze tweede editie zo speciaal mogelijk te maken halen we alles uit de kast om het succes van de eerste editie nog eens flink te overtreffen! Dit jaar hebben we ruimte voor een select aantal deelnemers, dus houd de website en Facebook pagina in de gaten om er zeker van te zijn een startbewijs te kunnen bemachtigen voor de Vondel Run!

Ook deze editie heb je de keuze uit drie afstanden: 3,3 km (één rondje), 6,7 km (twee rondjes) of 10 km (drie rondjes). Bij inschrijving voor de Vondel Run krijg je een startnummer met chip en wordt tijdens de loop je tijd gemeten. Tijdens de loop bieden vrijwilligers drinken aan en bij de finish krijg je de medaille van de Vondel Run!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vondel Run 2017.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Vondel Run 2017 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Vondel Run 2017.