zondag 21 mei 2017

deloopvanleidscherijn

Utrecht (UT)

10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement deloopvanleidscherijn is inmiddels verlopen.

Welkom bij het Loopfestival LeidscheRijn
Dit jaar vieren we het 5-jarige LUSTRUM van DeLoopVanLeidscheRijn. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Nieuw dit jaar zijn DeLoopVanLeidscheRijn 10 km en de DivaRun 3 km.

Sportief weekend 20 en 21 mei
In het weekend van 20 en 21 mei 2017 wordt voor de tweede keer op rij het Loopfestival LeidscheRijn georganiseerd. Locatie is het evenemententerrein in het prachtige Maximapark Leidsche Rijn. Een jaarlijks terugkerend hardloopevenement, waar DeLoopVanLeidscheRijn, de DivaRun en de Lint-Wurmpie Run samen komen in een weekend dat geheel in het teken staat van sport en gezondheid, maar vooral ook fun!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement deloopvanleidscherijn.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement deloopvanleidscherijn zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement deloopvanleidscherijn.