zondag 19 maart 2017

Utrecht Science Park Marathon

Utrecht (UT)

1 km - 1,7 km - 5 km - 10 km - halve marathon - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Utrecht Science Park Marathon is inmiddels verlopen.

Sinds 1978 zijn er 35 edities gelopen. De snelste tijd werd gelopen door William Kipchumba uit Kenia in 2009. Hij finishte in een tijd van 2:09.41. Nederlandse winnaars waren onder andere Michel Butter, Luc Krotwaar, Racid Mohammadi en Cor Vriend. Wim van Gemert won maar liefst drie keer. De dames lopen de marathon sinds 1990. In 2016 werd de marathon gewonnen door Anton Costeris in een tijd van 2:41,24. Bij de dames was Mirelle Baart de snelste met een tijd van 2:50,30.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Utrecht Science Park Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Utrecht Science Park Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Utrecht Science Park Marathon.