zaterdag 11 maart 2017

Halve van Oostvoorne

Oostvoorne, gemeente Westvoorne (ZH)

8 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Halve van Oostvoorne is inmiddels verlopen.

Op 11 Maart 2017 wordt de halve van Oostvoorne dit jaar voor de 34e keer georganiseerd door voetbalvereniging OVV. Het is tevens de slotloop van het 19e van Buuren Running circuit. Perfecte timing ter voorbereiding voor de marathon van Rotterdam, veel lopers zien deze halve van Oostvoorne als een goede training.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve van Oostvoorne.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Halve van Oostvoorne zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Halve van Oostvoorne.