zondag 29 oktober 2017

Ultra Trail Nunspeet

Nunspeet (GE)

halve marathon - 30 km - 35 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Ultra Trail Nunspeet is inmiddels verlopen.

Ultra-trail Nunspeet 29 oktober 2017

Ultra-trail Nunspeet

Station loop van station naar station. Trailrunnen over de Veluwe op zijn mooist! Op zondag 29 oktober 2017 om 08.45 vanaf station Nunspeet. We vertrekken vlak nadat de trein van 08.41 (vanuit Zwolle) is aangekomen, die kun je dus nemen. Altijd al een lange afstand door schitterende herfstkleuren en geuren willen lopen? Overal bladeren om je heen, op de grond en in de bomen! Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon in 1 uur en 50 minuten kunnen afleggen.

De herfst trailrun van 2017 is nieuw. De start van de circa 30 km is vanaf station Nunspeet 08.45 uur. En bij t Harde start de 21 km om 09.35 uur. We wachten tot de trein van 09.35 is aangekomen, die kun je dus nemen. Er is een fantastische loop uitgezet je loopt het mooiste deel van de Noord Veluwe: we lopen via de Schaapskooi en het Heerderstrand naar Wezep. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes.

Route

De totale afstand is circa 30 of 21 kilometer. Vanaf Nunspeet circa 30 km en vanaf t Harde 21 km. De vorm van de loop is fartlek. Aanmelden kan via: info@trailrunning-veluwe.nl Deze loop is bij uitstek geschikt voor (halve) marathonlopers.

Snelheid

Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon in 1 uur en 50 minuten kunnen afleggen. Snellere lopers maken extra kilometers waardoor iedereen er vol voor kan gaan! Tot zondag 30 oktober! Maak gebruik van het treinvervoer om op tijd bij de startlocatie te zijn. Zie hiervoor www.9292.nl

Meedoen!

Direct inschrijven kan HIER of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. De kosten voor n event zijn 10,- en voor 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ultra Trail Nunspeet.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ultra Trail Nunspeet zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nunspeet (GE).
Meer hardloopevenementen in Nunspeet (GE).