zondag 27 augustus 2017

Summertrail Veluwe Marathon

Apeldoorn (GE)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km - halve marathon - 25 km - 30 km - 35 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Summertrail Veluwe Marathon is inmiddels verlopen.

Summertrail Veluwe Marathon – 27 Augustus 2017

Summertrail Veluwe Marathon, misschien wel de mooiste marathon van Nederland!

Zondag 27 augustus is er alweer de vijftiende! superleuke Summertrail ofwel bekend als Veluwe marathon van Apeldoorn naar Heerde. De start is om 09.00 uur bij Kootwijkerzand (grote zandvlakte bij Apeldoorn). Deze trail is uniek omdat de looproute van Zuid naar Noord-Veluwe loopt in één lange weg door het bos- en heide gebied. Onderweg loop je door veel bloeiende heidevelden typisch voor de maand augustus en passeer je een aantal bosvennetjes. De kleinschaligheid zorgt voor een bijzondere sfeer onder de hardlopers. Direct inschrijven kan met dit formulier: Inschrijven (of mail naar info@trailrunning-veluwe.nl). Minimale eis voor deelname: 5km binnen een half uur hardlopen! Met het team kun je dit altijd oplossen!

Nu ook op facebook www.facebook.com/rch.heerde

Jacqueline: “Superleuk en goed georganiseerd, gezelligheid en presteren gaan hand in hand”. Marsha: “Onvergetelijke Veluweloop, of je nu samen met collega’s/vrienden loopt of je alleen opgeeft. Mathijs: “Mijn hardloopmaatje liep de 5 kilometer trajecten steeds binnen de 20 minuten! Hier zie je een filmpje van de finishlocatie www.youtube.com/user/Veluwemarathon

8 x 5km wedstrijd

De etappes die je loopt zijn steeds 5km lang. Hier mag je maximaal 30 minuten over doen, waarna er een herstart volgt voor het gehele deelnemersveld. Dus in totaal 8 x 5km + 2.195meter= 42.195 meter. De 5 kilometer trajecten zijn in wedstrijdvorm af te leggen. Iedereen kan deze Summertrail van 42.195 meter alleen of in teamverband deelnemen. Kies je voor teamverband(het aantal teamleden bepaal je zelf) dan kan je zelf een team samen stellen of je wordt ingedeeld in een team. Loop je in een team dan wissel je het lopen af met fietsen. Marathonlopers kunnen de gehele route ook alleen hardlopend afleggen. Na afloop worden er verschillende kleine prijzen uitgereikt.

Locatie (verzamelen in Heerde)

Het verzamelpunt is de Kiosk aan de Elburgerweg te Heerde. Er is voor de deelnemers een aanhangwagen voor de meegebrachte fietsen beschikbaar. Belangrijk is dat je als deelnemer van Heerde (het uiteindelijke eindpunt) naar het startpunt van het hardloopevent in Kootwijkerzand bij Apeldoorn wordt gebracht door familie of vrienden, hier starten we om 09.15 uur. Na afloop van het hardloop evenement is er een gezellige lunch om 13.30 uur. Diegene die de deelnemer weer ophaalt in Heerde bij de Schaapskooi is ook van harte welkom voor deze lunch!

Deelnemen met een bedrijfsteam

Meedoen met je sport- of bedrijfsteam als teambuilding of voorbereiding op het nieuwe seizoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes ook van de andere groepen. Je bent verplicht andere deelnemers te helpen indien de omstandigheden daar om vragen.

Meedoen!

Inschrijven via deze link Inschrijven of stuur een e-mail aan info@trailrunning-veluwe.nl

De kosten zijn € 30,- per persoon inclusief vervoer voor 1 fiets en 1 persoon en lunch op het eindpunt. Rijd je zelf en kunnen er 2 andere hardlopers met je meerijden krijg je € 15,- terug op de dag van de Summertrail/Veluwe marathon. Rek nr. 03965 70 054 t.n.v. Stichting Runningclub Heerde. Tot zondag 31 augustus! Voor informatie bel +31 617 3839 58 *Deelname op eigen risico.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Summertrail Veluwe Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Summertrail Veluwe Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.