zondag 30 april 2017

Zandverstuiving-trailrun

Harderwijk (GE)

15 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Zandverstuiving-trailrun is inmiddels verlopen.

Zandverstuiving trailrun zondag 30 April 2017

Start om 09.30 bij A28 afslag 14 Nunspeet Vierhouten. Rijd 200meter vanaf de snelweg naar Vierhouten. Daar parkeren (dus vlak aan de snelweg). Misschien wel de mooiste trail van het programma. Wil je eens helemaal stuk gaan op de zandduinen van de zandverstuiving op de Veluwe dan moet je deze trailrun zeker meemaken! De organisatie is mede dankzij Trailrunning Veluwe mogelijk gemaakt. De loop is bijzonder omdat we ongeveer de helft van de tijd dwars door het zand lopen. Enkele zandduinen zijn werkelijk steil omhoog. Dit betekent dat je met enkelen hardloop sprongen ook weer beneden bent! Dit moet je meemaken vooral als je van crosslopen of trailrunning houdt. Doordat we in een groep lopen is het van belang dat je rekening houd met je hardloopmaatjes. Snelheid indicatie voor deelnemers: de halve marathon in 1 uur en 50 minuten.

NIEUW

Heb je altijd al 5 minuten van je beste tijd willen halen? Dan is dit je ultieme voorbereiding vanwege het interval karakter.
Nieuw dit jaar een extra uitdaging: Supersnel downhill hardlopen 200 meter (bijna vliegend afdalen)

Meedoen!

Direct inschrijven kan HIER of met een e-mail naar info@trailrunning-veluwe.nl. De kosten voor één event zijn € 10,- en voor € 20,- per jaar kun je al drie trailsruns deelnemen (exclusief de Veluwe Marathon / Summertrail). Bij het inschrijven heb je verschillende keuze opties om direct voor meerdere trails in te schrijven. Zelfs voor een heel jaar. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zandverstuiving-trailrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Zandverstuiving-trailrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.