zondag 5 maart 2017

Pop Up Runs

Almere (FL)

28 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Pop Up Runs is inmiddels verlopen.

Bij voorbeeld als voorbereiding op de marathon van Rotterdam oganiseren wij op zondag 5 maart 2017 weer een duurloop van circa 28 km. Het gaat volgens het principe van de duurloop Amsterdam CS - Almere Muziekwijk. Basistempo zal rond de 6:00 min/km (10 km/u) liggen. Bij voldoende animo eventueel ook een snellere en minder snelle groep. De exacte route zal nader worden bepaald en die zullen we dan ook publiceren. Verzamelpunt blijft NS station Almere Muziekwijk.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Pop Up Runs.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Pop Up Runs zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Almere (FL).
Meer hardloopevenementen in Almere (FL).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Pop Up Runs.